Trucking

Deze vorm van transport kunnen wij u aanbieden voor zowel korte als lange periodes. Dit wordt veel toegepast bij onderbezetting binnen uw bedrijf. Wij leveren hierbij de zogeheten trekker en chauffeur en maken gebruik van uw materiaal. 

Stuur een e-mail


Deze trekkers hebben verschillende specificaties en opties, 2-assige en 3-assige trekkers. De 3-assige trekkers zijn voorzien van een sturende liftas om overbelading op de trekas tegen te gaan. Verder kan de keuze worden gemaakt uit trekkers met hydrauliek (kipper/walking floor) of zonodig een bulkcompressor. Alle trekkers zijn voorzien van bijlaadsystemen voor laadkleppen en zijn bemand door ervaren chauffeurs met een voorliefde voor het chauffeursvak. 

Open vervoer

Hierbij kunnen wij met eigen materiaal o.a. palletgoederen, staal en staalcontructies tot een lengte van 17.5 meter en rollend materiaal vervoeren.
Voor het vervoer van ondeelbare lading kunnen we de trailer uitschuiven tot ca. 17.5 meter. Voor het vervoeren van rollend materiaal is de trailer voorzien van oprijbeunen en voor niet-rijdend materiaal kunnen we gebruik maken van een lier met lange kabel. 

Stuur een e-mail

 

Bulkvervoer

Voor deze vorm van transport hebben we de beschikking over een 56 m3 kippende blaasbulk. Dit is een eenkamertank voor het vervoer van poedervormige producten. Voor de veevoedersector zijn we hiervoor ook gecertificeerd d.m.v. het GMP-certificaat.

Stuur een e-mail

Losgestort

Voor losgestorte producten hebben we de beschikking over zowel een kipper als een walking floor. De kipper is een zogeheten graankipper van 60 m3. Deze kipper is vanwege het lage eigengewicht vervaardigt uit aluminium en is voorzien van een dubbele graanschuit. Door de speciale achterdeuren biedt deze trailer de mogelijkheid om bijvoorbeeld stukgoed aan een laadbordes te laden. 

Stuur een e-mail


De walking floor is 90 m3 en biedt de mogelijkheid om zowel palletgoederen als losgestorte producten te vervoeren. Om alle palletgoederen te kunnen laden is deze trailer aan beide zijden voorzien van zogeheten harmonicadeuren. Beide zeiden kunnen in zijn geheel geopend worden, zo kan er gelost en geladen worden zonder het gebruik van de zogeheten walking floor.

Palletgoederen

Voor deze vorm van vervoer beschikken wij over meerdere vervoerseenheden met een lengte van 13,6 laadmeter. De varianten hiervan zijn: gesloten, gesloten met zijdeuren of de zogenaamde tautliner. Dit kan zowel met als zonder laadklep. Onze tautliners zijn allen uitgerust met een schuifdak om via het dak te kunnen laden, planken, anti-vandalisme zeilen en een achtersluitklep i.c.m. een palletwagen. Dit heeft als voordeel dat bij kleine zendingen geen hulp van een heftruck nodig is. 

Stuur een e-mail

 

Distributie

Voor deze tak beschikken we over zowel zeilen- als gesloten trailers, gestuurd of niet-gestuurd, allen voorzien van een sluitende laadklep in combinatie met een palletwagen. Deze distributie verzorgen wij voor meerdere opdrachtgevers zowel overdag als 's nachts.
Dit gaat vooral om dedicated vervoer waar op 1 locatie op route wordt geladen en vervolgens wordt uitgereden.


Stuur een e-mail